3 روش تهیه مرغ بریان و شکم پر (آموزش کامل تصویری)

3 روش تهیه مرغ بریان و شکم پر (آموزش کامل تصویری)

  • 3 روش تهیه مرغ بریان و شکم پر (آموزش کامل تصویری)

    تهیه مرغ بریان برای میهمانی ها ایده بسیار خوبی است، پخت این نوع غذا کمی سخت است اما اگر با فوت و فن های مخصوص پخت مرغ شکم پر آشنا باشید میتوانید بهترین را برای میهمان های خوتان آماده کنید. قرار دادن گوشت در آب نمک زدن روش موثری برای افزایش نرم شدن بافت گوشت پیش از پختن آن است. این روش برای طبخ مرغ بسیار مفید است زیرا مرغ در فر خشک می‌شود.

    روش اول: خواباندن مرغ در آب نمک

    3 روش تهیه مرغ بریان و شکم پر (آموزش کامل تصویری)

    ۱. داخل یک کاسه بزرگ آب بریزید. ظرف باید آن‌قدر بزرگ باشد که کل مرغ در آن جای بگیرد، همچنین باید بتوانید آن را در یخچال قرار دهید. درون ظرف آب کافی بریزید تا مرغ را بپوشاند. بهتر است از آب گرم استفاده کنید تا نمک راحت تر در آن حل شود.

    3 روش تهیه مرغ بریان و شکم پر (آموزش کامل تصویری)

    ۲. نمک اضافه کنید. اضافه کردن نمک ضروری است زیرا باعث وارد شدن آب به بافت های مرغ میشود. میزان نمک استفاده شده میتواند متفاوت باشد اما بهتر است به ازای هر گالن آب سه چهارم فنجان نمک اضافه کنید «۴۶ میلی لیتر نمک به ازای هر لیتر آب». نمک را هم بزنید تا حل شود.

    3 روش تهیه مرغ بریان و شکم پر (آموزش کامل تصویری)

    ۳. شکر را به آب اضافه کنید. گرچه شکر ضروری نیست اما پوست مرغ را قهوه‌ای می‌کند.به گزارش پارس ناز افزودن شکر میزان کاراملی شدن مرغ پخته شده را افزایش می دهد. میزان شکر باید به اندازه نمک باشد. می‌توانید از انواع شکر سفید، قهوه‌ای، توربینادو، یا حتی ملاس و عسل استفاده کنید. آب را هم بزنید تا شکر حل شود.

    3 روش تهیه مرغ بریان و شکم پر (آموزش کامل تصویری)

    ۴. مواد موردعلاقه خود را اضافه کنید. همچنین میتوانید طعم دهنده‌های موردعلاقه خود را اضافه کنید. فلفل، ادویه جات گیاهی و حتی آب میوه. عده ای از طعم دهنده‌های مناسب که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید عبارت‌اند از:

    = طعم دهنده‌هایی مانند: ۲ تا ۴ حبه سیر «خرد شده با چاقو»، برگ بو، زعتر، مریم گلی یا رزماری، ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری دانه فلفل سیاه آسیاب نشده، جعفری، آب ۱ تا ۲ عدد لیمو یا پرتقال بزرگ، ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری خردل، دانه زیره یا گشنیز.

    = نمک دود کردن آبجو: ۱۵۰ آبجو را با ۱ فنجان نمک کوشر، سه چهارم فنجان شکر قهوه‌ای، کمی زعتر، ۵ عدد برگ بو، ۱ قاشق غذاخوری فلفل سیاه و ۶ فنجان یخ را در یک ظرف بزرگ مخلوط کنید.

    = نمک دود کردن لیمو و رزماری: ۱ عدد پیاز کوچک خرد شده، ۴ حبه سیر خرد شده، ۱ قاشق چای خوری روغن گیاهی، ۱ فنجان نمک کوشر، ۵ تا ۶ شاخه رزماری، ۱ لیتر آب و آب یک عدد لیمو، را با هم مخلوط کنید.

    3 روش تهیه مرغ بریان و شکم پر (آموزش کامل تصویری)

    ۵. مواد موردنظر خود را پیش از اضافه کردن مرغ روی شعله قرار دهید تا بجوشد. در غیر این صورت مواد به خورد مرغ نمی‌روند. تمام ترکیبات «نمک، شکر، آب، ادویه جات و غیره» را افزوده و حدود ۱ دقیقه بگذارید تا بجوشد. اما پیش از رفتن به مرحله بعد بگذارید مواد خنک شوند.

    3 روش تهیه مرغ بریان و شکم پر (آموزش کامل تصویری)

    ۶ .مرغ را در مایع نمک قرار دهید. مطمئن شوید که مرغ کاملاً در آب فرو برود. میتوانید کل مرغ را در یک ظرف قرار داده و یا برای هر قسمت مرغ ظرف‌های مختلف نمک حاضر کنید.

    3 روش تهیه مرغ بریان و شکم پر (آموزش کامل تصویری)

    ۷. ظرف را در یخچال قرار دهید تا مایعات به خورد مرغ برود. ظرف را با پلاستیک پوشانده و در یخچال قرار دهید. به گزارش پارس ناز اجازه دهید مرغ به مدت چند ساعت در آب نمک قرار بگیرد. برای قطعات کوچک‌تر مرغ ۱ تا ۲ ساعت کافی خواهد بود. اما برای مرغ کامل ۸ تا ۱۲ ساعت ضروری است. اگر نمیتوانید چند ساعت منتظر بمانید و زمان ندارید قرار گرفتن مرغ در محلول نمک به مدت حداقل ۲ ساعت هم می‌تواند طعم آن را بهتر کند.

    3 روش تهیه مرغ بریان و شکم پر (آموزش کامل تصویری)

    ۸. مرغ را از آب نمک خارج کنید. مرغ را از مایع آب نمک خارج کرده و پیش از پختن آب آن را بگیرید تا زیاد خیس نباشد. می‌توانید با قرار دادن مرغ درون آبکش آن را خشک کنید.

    روش دوم: مرغ بریان نمکی خشک

    3 روش تهیه مرغ بریان و شکم پر (آموزش کامل تصویری)

    ۱. یادتان باشد که بریان نمکی خشک باعث میشود مرغ ترد شود. گرچه قرار دادن مرغ در آب نمک یک روش سنتی برای نمکی کردن مرغ است اما بسیاری از آشپزها به روش خشک بریان نمکی روی آورده‌اند. نمک رطوبت را جذب کرده و طی آن نمک به ذرات ریز و طبیعی آب نمک تبدیل میشود که توسط مرغ جذب میشود.

    در صورت امکان در این روش از نمک زبر دریایی یا کوشر استفاده کنید. نمک‌های تصفیه شده، مانند نمک غذایی بیش از حد مرغ را پوشانده، به سرعت حل شده و مزه نهایی را بیش از حد شور میکند.

    3 روش تهیه مرغ بریان و شکم پر (آموزش کامل تصویری)

    ۲. مرغ را خشک کنید. با استفاده از دستمال کاغذی حداکثر رطوبت پوست مرغ را بگیرید. لازم نیست مرغ را فشار دهید تا رطوبت آن خارج شود بلکه تماس دستمال با مرغ میتواند رطوبت آن را جذب کند.

    3 روش تهیه مرغ بریان و شکم پر (آموزش کامل تصویری)

    ۳. مواد لازم برای بریان نمکی را آماده کنید. بریان نمکی خشک با مالیدن مرغ به آن آغشته میشود و بیشتر موارد تشکیل دهنده آن نمک است. اما میتوانید در صورت تمایل مواد و طعم دهنده‌های دیگر هم اضافه کنید. به ازای هر نیم کیلو مرغ ۱ قاشق چای خوری نمک کوشر اضافه کنید «۲ کیلو مرغ، ۴ قاشق چای خوری نمک»، سپس هر کدام از مواد زیر را اضافه کنید:

    = ۲ قاشق چای خوری فلفل سیاه آسیاب نشده

    = ۱ قاشق چای خوری پاپریکا، پودر چیلی یا فلفل قرمز

    = ۱ قاشق چای خوری رزماری یا زعتر

    = ۱ تا ۲ قاشق چای خوری پودر سیر

    3 روش تهیه مرغ بریان و شکم پر (آموزش کامل تصویری)

    ۴. نمک را به تمام قسمت‌های مرغ آغشته کنید. نمک بریانی خشک را به بالا، پایین و روی مرغ بمالید. برای قسمت‌های حجیم‌تر مانند ران و سینه از نمک بیشتر استفاده کنید. قرار نیست تمام قسمت‌های مرغ به نمک آغشته باشد بلکه به طور کلی باید لایه‌ای از نمک روی مرغ قرار گرفته و طعم آن را تغییر دهد. برای کامل کردن بریانی خود باید از یک تا دو قاشق چای خوری نمک اضافه استفاده کنید.

    3 روش تهیه مرغ بریان و شکم پر (آموزش کامل تصویری)

    ۵. مرغ را به نمک آغشته کرده و بگذارید به مدت ۲ تا ۲۴ ساعت در یخچال قرار بگیرد. هرچقدر مرغ بیشتر در نمک بخوابد طعم بهتری داشته باشد. اما اگر عجله دارید پس از دو ساعت هم میتوانید نتیجه موردنظر خود را کسب کنید. بهتر است حداقل یک شب در یخچال قرار بگیرد. دو ساعت میتواند مؤثر باشد اما کافی نیست. هرچقدر مرغ بیشتر بریان نمکی شود طعم بهتری خواهد داشت. با این حال اجازه ندهید بیشتر از ۲۴ ساعت در نمک بخوابد.

    3 روش تهیه مرغ بریان و شکم پر (آموزش کامل تصویری)

    ۶. مرغ را از یخچال خارج کرده و خشک کنید. در این روش نباید روی مرغ رطوبت زیادی وجود داشته باشد و تمام نمک باید حل شده باشد. در صورت وجود رطوبت یا آب با یک تکه دستمال کاغذی آن را پاک کنید. پس از آماده شده مرغ آن را در فر گذاشته و طعم دهنده‌های دیگر هم به کار ببرید. میتوانید لیمو خرد شده، حبه سیر و حتی سبزیجات را بین ران و بال مرغ قرار دهید تا طعم بهتری داشته باشد.

    روش سوم: کباب کردن مرغ

    3 روش تهیه مرغ بریان و شکم پر (آموزش کامل تصویری)

    ۱. برای نرم‌تر شدن گوشت سینه و ترد شدن پوست بهتر است مرغ را خرد کنید. مرغ کبابی رطوبت کمتری دارد مخصوصاً در قسمت گوشت سینه. اما خرد کردن مرغ باعث می‌شود تمام قسمت‌های آن به یک اندازه کباب شده و ترد شوند. بهتر است این کار را پیش از نمک آلود کردن انجام دهید، اما اگر پس از آن هم انجام دهید مشکلی ندارد. برای خرد کردن یک مرغ کامل باید:

    = برای جدا کردن استخوان اصلی از یک چاقوی تیز یا قیچی آشپزخانه استفاده کنید.

    = این استخوان اصلی در وسط مرغ قرار می‌گیرد و در آن سوی آن هم سینه مرغ قرار دارد.

    = سینه مرغ را روی تخته خرد کردن قرار دهید.

    = با دست خود وسط استخوان سینه را فشار دهید تا صدای شکستن شنیده شود و مرغ حالت خوابیده پیدا کند.

    = سطح رویی مرغ را به روغن زیتون آغشته کنید.

    3 روش تهیه مرغ بریان و شکم پر (آموزش کامل تصویری)

    ۲. فر را در دمای ۵۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید تا گرم شود و یک سینی در وسط فر بگذارید. مطمئن شوید که در بالای سینی وسطی هیچ سینی دیگری وجود نداشته باشد. یک ظرف مناسب فر برداشته و مرغ را در وسط آن قرار دهید.

    3 روش تهیه مرغ بریان و شکم پر (آموزش کامل تصویری)

    ۳. طعم دهنده‌های مورد علاقه خود را اضافه کنید. برای طعم دار کردن مرغ خود میتوانید از سبزیجات و لیمو استفاده کنید. آب یک لیموی بزرگ را روی مرغ بریزید، بین بال و ران مرغ چند برگ رزماری یا زعتر قرار دهید و یا این‌که روی سینه مرغ کمی فلفل سیاه بریزید. اگر مرغتان کامل است نه خرد کرده میتوانید شکم مرغ را با لیموی خرد شده، حبه سیر و سبزیجات، پر کنید.

    3 روش تهیه مرغ بریان و شکم پر (آموزش کامل تصویری)

    ۴. مرغ را در فر قرار داده و هر ۱۰ تا ۱۲ دقیقه روغن آن را خالی کنید. برای این کار باید روغن و آب مرغ داغ که در تابه ریخته جمع کرده و روی مرغ بریزید. در این صورت مرغ نرم شده و طعم و مزه بهتری خواهد داشت. می‌توانید با استفاده از قاشق یا مسواک این روغن را به مرغ آغشته کنید. در حین این کار در فر را به مدت طولانی باز نگذارید زیرا دمای فر کاهش یافته و مرغ دیرتر خواهد پخت.

    3 روش تهیه مرغ بریان و شکم پر (آموزش کامل تصویری)

    ۵. مرغ را به مدت ۴۵ دقیقه بپزید، یا تا زمانی که دماسنج آشپزی دمای سینه مرغ را ۱۵۰ درجه فارنهایت نشان دهد. سینه مرغ در این دما کاملاً پخته شده و گوشت ران نیز در دمای ۱۷۰ درجه فارنهایت کاملاً پخته شده است. اگر قسمت بیرونی مرغ تیره شده و قسمت درونی خوب نپخته بهتر است دمای فر را به ۴۵۰ درجه فارنهایت کاهش دهید.

    3 روش تهیه مرغ بریان و شکم پر (آموزش کامل تصویری)

    ۶. پیش از خرد کردن مرغ بگذارید کمی در دمای بیرون بماند. اگر اجازه ندهید مرغ در دمای اتاق قرار بگیرد و آن را به سرعت ببرید آب مرغ خارج خواهد شد. مرغ را به آرامی روی تخته خرد کن قرار داده و زیر آن یک فویل بگذارید. پس از ۵ الی ۶ دقیقه می‌توانید فویل را بردارید، مرغ را خرد کرده و سرو کنید.

    3 روش تهیه مرغ بریان و شکم پر «آموزش کامل تصویری»

 

برچسب ها: 3,روش,تهیه,مرغ,بریان,و,شکم,پر,(آموزش,کامل,تصویری),
[ دوشنبه 25 تير 1397 ] [ 14:59 ] [ کاووسی فر ]
[ ]

طرز تهیه چلو گوشت به ۲ روش اصیل و خوشمزه

طرز تهیه چلو گوشت به ۲ روش اصیل و خوشمزه

  • طرز تهیه چلو گوشت به ۲ روش اصیل و خوشمزه

    چلو گوشت با استفاده از گوشت گردن یا ماهیچه گوسفندی به صورت تکه‌ای یا به صورت چرخ کرده قابل طبخ است. نوع تکه‌ای اصیل‌ترین طرز پخت چلو گوشت است.

    طرز تهیه چلو گوشت مجلسی - خوراک گردن
    ستاره |
    سرویس آشپزی -
     آیا به پخت غذاهای سننتی و اصیل ایرانی علاقه‌مند هستید؟‌ چلو گوشت غذای سنتی ایرانیان است که با گوشت تکه‌ای گردن گوسفند یا گوشت چرخ کرده قابل طبخ است. در ادامه با طرز تهیه چلو گوشت مجلسی و چلو گوشت با گوشت چرخ کرده آشنا می‌شوید.

    طرز تهیه چلو گوشت مجلسی

    مواد لازم

    گوشت گردن گوسفندی (گوشت برای هر نفر ۱۰۰ الی ۱۸۰ گرم)

    2 عدد

    پیاز

    2 عدد

    رب گوجه فرنگی

    2 قاشق غذاخوری

    نمک، فلفل، زعفران، چوب دارچین، برگ بو

    به میزان لازم

    آب لیمو‌ترش

    1 قاشق غذاخوری

    روش پخت

    1. پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و با مقدار کمی روغن تفت دهید.

    2. گوشت گردن را به کمک قلم‌مو به زعفران آغشته کنید و کمی فلفل روی سطح گوشت بپاشید.

    3. گوشت گردن را به همراه پیاز کاراملی شده تفت دهید. به صورتی که کاملا سرخ شود.

    4. رب گوجه فرنگی را تفت دهید.

    5. میزان مناسبی آب روی گوشت بریزید و چند عدد برگ بو و چوب دارچین در اطراف گوشت قرار دهید و اجازه دهید با حرارت ملایم به مدت ۳ الی ۴ ساعت بپزد. در صورت تمایل چند حبه سیر، هویج، کرفس و یا فلفل دلمه‌ای برای معطر کردن خوراک استفاده نمایید.

    6. در اواسط پخت میزان مناسبی نمک به آب گوشت اضافه کنید. (از ریختن نمک مستقیم روی گوشت بپرهیزید.)

    7. در اواخر پخت نیز مقداری زعفران برای ایجاد عطر و طعم و رنگ بهتر به گوشت اضافه نمایید.

    8. در نهایت زمانی که یک پیمانه آب در قابلمه باقی مانده بود و گوشت کاملا پخته شده بود برگ بو و چوب دارچین را خارج کرده و سس گوشت را صاف کنید و به همراه آب لیمو‌ترش تازه در کنار چلو زعفرانی سرو میل کنید.


    طرز تهیه چلو گوشت با گوشت چرخ کرده و قارچ

    مواد لازم

    گوشت چرخ کرده

    450 گرم

    قارچ

    800 گرم

    گوجه له شده

    2 عدد

    برنج

    3 پیمانه

    پیاز

    2 عدد متوسط

    نمک و فلفل و روغن

    به مقدار لازم

    رب گوجه فرنگی

    1 قاشق غذاخوری

    روش پخت

    1. ابتدا پیاز ها را به صورت نگینی خرد کنید. سپس آن‌ها را در روغن تفت دهید.
    2. گوشت چرخ کرده را بر روی پیازها بریزید و به تفت دادن ادامه دهید.
    3. قارچ‌ها را حلقه حلقه خرد کنید و بر روی مایه درون تابه بریزید.
    4. گوجه‌های له شده را به مواد بالا اضافه کنید. به جای گوجه می‌توانید از رب گوجه فرنگی مرغوب نیز استفاده کنید.
    5. در انتها با توجه به سلیقه و ذائقه خانواده یا مهمان‌ها نمک و فلفل اضافه کنید.
    6. در مرحله بعد، برای تهیه چلو برنج را پس از آبکش کردن در قابلمه می‌ریزیم. قبل از آن ته قابلمه را به روغن آغشته کنید.
    7. مایه گوشتی تهیه شده را وسط برنج بگذارید و روی آن را با برنج بپوشانید.
    8. پس از پخت برنج، چلو گوشت شما آماده است. آن را در یک ظرف بزرگ بریزید و از طعم ته دیگ آن نیز لذت ببرید.

    روش تهیه چلو برای چلو گوشت

    بهترین برنج دنیا در ایران و چند کشور دیگر که تولیدات کمی دارند کشت می‌شود؛ بنابراین برنجی در رده ممتاز قرار می‌گیرد که ایرانی باشد، بوی مطبوعی داشته باشد و طعم آن بدون خورش یا هر نوع افزودنی به جز نمک، دلپذیر باشد.

    خیس کردن برنج: خیس کردن برنج، موجب می‌شود برنج در مدت زمان کمتر و با کیفیت بهتر آماده شود و به اصطلاح کاملا قد بکشد. برای این منظور ابتدا باید برنج را به خوبی شسته و حداقل ۲ تا ۳ ساعت قبل از طبخ با آب سرد بخیسانید.

    آبکش کردن برنج: برای آبکش کردن برنج نباید از آب سرد استفاده شود چرا که روند پخت را متوقف کرده و برنج دچار شک خواهد شد.

    دم کردن پلو 

    • اگر برنج شما بیش از حد معمول جوش خورده بود، می‌توانید ۲-۳ قاشق غذا‌خوری آبلیمو به آن اضافه کنید تا برنج شما خراب نشود.
    • برای از بین بردن بوی سوختگی برنج می‌توانید یک تکه نان روی برنج قرار دهید و موقع کشیدن، نان را بردارید و یا یک عدد پیاز را پوست کنده و در داخل برنج فرو کنید پیاز بوی سوختگی را به خود خواهد گرفت.
    • اگر برنج‌تان بی نمک شد، موقع کشیدن برنج مقدار مورد نیاز نمک را با مقدار بسیار کمی آب و روغن مخلوط کنید و روی برنج بریزید. با این کار بی نمکی برنج شما رفع می‌شود. هرگز نمک را مستقیم در روغن نریزید، زیرا نمک در روغن حل نمی‌شود.
    • اگر قبل از آب کش کردن برنج متوجه شدید، که برنج شما شور شده است موقع آبکش کردن برنج، آب بیشتری روی برنج داخل آبکش بریزید. اما اگر بعد از آبکش کردن برنج متوجه شوری آن شدید دیگر چاره‌ای برای برطرف کردن شوری آن ندارید. مگر اینکه خورش را بی نمک درست کنید.
    • در آخر ظرف طبخ برنج باید وسیع باشد تا برنج روی هم انباشته نشود و له نگردد.
    • همیشه حرارت پخت برنج باید یکنواخت و ملایم باشد و کاملا زیر قابلمه یا دیگ را بگیرد و حرارت تند نباشد.

    فوت و فن‌های پخت برنج چلو گوشت

    • اگر کارمند هستید و فرصت زیادی برای پخت برنج ندارید، می‌توانید هر صبح قبل از خروج از خانه برنج را آبکش کنید و در قابلمه بگذارید و در یخچال نگه دارید. سپس بلافاصله بعد از رسیدن به خانه آن را روی گاز بگذارید و با آب روغن دم کنید. در این صورت برنج شما یک ربع تا ۲۰ دقیقه به پخت نیاز دارد.
    • وقتی می‌خواهید برنج را آبکش کنید یک لیوان از آب آن را بردارید و با یکی دو قاشق ماست مخلوط کنید. این آب برنج درصورتی که شور نباشد برای بچه‌ها خیلی مفید است.
    • برنج را می‌توانید به شیوه بخارپز بپزید. در این صورت باید ته قابلمه بزرگی را آب بریزید و برنج آبکش شده را در صافی ریخته، این صافی را در قابلمه قرار دهید. آب ته قابلمه نباید با صافی در تماس باشد. حالا برنج را دم کنید تا بدون ته دیگ، بخارپز شود.
    • اگر می‌خواهید زعفران رنگ بهتری داشته باشد، آن را در یک استکان با آب جوش مخلوط کنید و هنگام دم کردن برنج، استکان را لای برنج‌ها قرار دهید. در این صورت زعفران بیشترین میزان رنگ خود را خواهد داشت.

 

برچسب ها: طرز,تهیه,چلو,گوشت,به,۲,روش,اصیل,و,خوشمزه,
[ يکشنبه 4 شهريور 1397 ] [ 17:20 ] [ کاووسی فر ]
[ ]

فروشگاه اینترنتی

فروشگاه اینترنتی افق کوروش ( اُکالا) در رقابت با ۱۱ برند در گروه سوپرمارکت آنلاین و کسب بیشترین آرای مردمی، موفق به دریافت تندیس سیمین برند محبوب مصرف‌کنندگان شد.

به گزارش سرویس بازار ایسنا، بنابر اعلام شرکت فروشگاه‌های زنجیره‌ای افق کوروش، پنجمین جشنواره برند محبوب مصرف‌کنندگان با حضور برات قبادیان معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، عیسی منصوری معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مهدی مقدسی عضو کمیسیون صنایع مجلس، محمد ناطق رییس شورای سیاست‌گذاری جشنواره، محمود محمدیان ریاست کمیته علمی، هادی اسدی رییس کمیته اجرایی جشنواره و مقامات برندهای منتخب ۱۳۶ گروه کالایی و خدماتی به همراه هواداران برندهای محبوب در سالن همایش‌های صدا و سیما برگزار شد.

در این جشنواره، فروشگاه اینترنتی افق کوروش ( اُکالا) در گروه سوپرمارکت آنلاین و در رقابت با ۱۱ برند در این گروه، موفق شد با کسب بیشترین آرای مردمی، تندیس سیمین برند محبوب مصرف‌کنندگان را از آنِ خود کند.

در این نظرسنجی گسترده ملی که با مشارکت بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از مصرف‌کنندگان همراه بود، فروشگاه اینترنتی افق کوروش ( اُکالا) با کسب بیشترین تعداد آرا و هوادار مردمی در اولین حضور در جشنواره برند محبوب مصرف‌کنندگان و با گذشتِ کمتر از یک سال از آغازِ فعالیت، حائز دریافت تندیس و گواهینامه برند محبوب مصرف‌کنندگان در سال ۱۳۹۷ شد.

کاظم کلب خانی مدیرعامل فروشگاه اینترنتی اُکالا پس از اخذ تندیس سیمین و گواهینامه برند محبوب مصرف‌کنندگان طی سخنانی در جمع حضار و هواداران این برند، این موفقیت را پس از لطف خداوند و مردم شریف و نجیب ایران، مدیون حمایت، درایت و هوشمندی مدیران عالی رتبه بزرگ‌ترین، پرفروش‌ترین و محبوب‌ترین زنجیره‌ای کشور- افق کوروش- دانست و افزود: از راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی اُکالا تنها چند ماهی است که می‌گذرد؛ بی‌تردید دست‌یابی به تندیس سیمین برند محبوب سوپرمارکت آنلاین برای اُکالای چند ماهه، موفقیتِ بسیار بزرگی محسوب می‌شود و خرسندیم که اُکالا در این مدت کوتاه توانسته است با کسب رضایت مصرف‌کنندگان، در دل‌های مردم جا باز کند.

به گفته وی، فروشگاه اینترنتی افق کوروش ( okala) با حضور در جشنواره برند محبوب مصرف‌کنندگان خود را به محکِ قضاوت و رای مردم گذاشت و امیدواریم با حفظ جایگاه پیشتازی در این صنعت، همواره محبوبِ دل‌های مصرف‌کنندگان باشیم.

 

برچسب ها: فروشگاه,اینترنتی,
[ چهارشنبه 7 شهريور 1397 ] [ 12:55 ] [ کاووسی فر ]
[ ]

دانلود رایگان کتاب روش های جمع آوری حشرات و سایر بندپایان خشکی


سال‌های زیادی از زمان انتشار اولین کُتب حشره‌شناسی در ایران می‌گذرد. در برخی از این کُتب ارزشمند برخی از روش‌های جمع‌آوری حشرات به صورت پراکنده ارایه شده‌ است. جمع‌آوری حشرات و سایر بندپایان در ایران اغلب با هدف شناسایی، مطالعات منطقه‌ای، تنوع گونه‌ای، شناسایی دشمنان طبیعی آفات، و غنی‌سازی مجموعه‌های علمی نگهداری انجام شده و عمدتا مبتنی بر برخی روش های محدودِ و متکی بر تجارب فردی جمع‌آوری‌کنندگان است. امروزه، علاوه بر روش‌های رایج و عمومی ابزارها و روش‌های تخصصی نیز استفاده می‌شوند که اهمیت آنها تا حد زیادی بر اساس شرایط منطقه‌ای و ویژگی زیستگاه‌ها متغیر است. جلد اول کتاب روش‌های جمع‌آوری حشرات و سایربندپایان خشکی‌زی، اطلاعات به روز و قابل توجهی را برای همه علاقه‌مندان به مطالعه و جمع‌آوری این گروهِ متنوع جانوری ارایه کرده است. این کتاب در ۱۸ فصل، ۱۱۰ تکنیک جمع‌آوری، ۴۶۶ صفحه و بیش از ۳۰۰ تصویر رنگی تنظیم شده و مطالب آن مستند به منابع علمی روزآمد و مبتنی بر تجارب مولف در برنامه‌های نمونه‌برداری بلندمدت می‌باشد. به طور کلی، این کتاب  یک منبع علمی کامل، غنی و ضروری برای دانشجویان، اساتید و محققین علاقمند به جمع‌آوری حشرات و سایر بندپایان است. تنوع و جزییات روش‌های جمع‌آوری به همراه نکات مهم در تطبیق روش‌ها برای کسب بهترین نتیجه در زیستگاه‌های مختلف از دیگر ویژگی‌های مطالب این کتاب به شمار می‌شود.

کتاب، با یک پیشگفتار کوتاه و در عین حال جامع، توضیحات کاملی را در خصوص اهمیت موضوعی در اختیار خواننده قرار داده است. مقدمه کتاب اهمیت به مطالعه‌ی بندپایان، نکات کلی در خصوص برنامه‌ریزی سفرهای نمونه‌برداری، کلیاتی درباره روش‌های نمونه‌برداری و نگهداری آنها در مراکز تحقیقاتی و موزه‌ها پرداخته است. فصول بعدی این کتاب به نحوی تنظیم شده که تمام جزییات و نکات مربوط به هر یک از روش‌ها به طور کامل شرح داده شده است. خوشبختانه در حال حاضر توجه محققان و دانشجویان به علم حشره‌شناسی بیش از گذشته و با محور انجام مطالعات علمی دقیق در سطح بین‌المللی بوده و حتی شرکت‌های تجاری تولید و تامین‌کننده ابزارهای تخصصی و عمومی حشره‌شناسی نیز در داخل کشور توسعه پیدا کرده‌اند.

جلد دوم کتاب شامل مطالبی درباره روش‌های جمع‌آوری تخصصی هر یک از گروه‌های حشرات و بندپایان خشکی‌زی به همراه روش‌های آماده‌سازی، نگهداری و مراقبت از موزه‌های حشره‌شناسی و جلد سوم نیز شامل مطالبی در خصوص جمع‌آوری، نگهداری و مطالعه نمونه‌های حشرات و بندپایان خواهد بود.

مولف کتاب استاد گروه گیاهپزشکی دانشگاه زابل بوده، اصول سم‌شناسی کشاورزی در دو جلد از دیگر آثار وی می باشد.

 

عنوان کتاب: روش های جمع آوری حشرات و سایر بندپایان خشکی زی (جلد اول)

مولف: احسان رخشانی

ناشر: مینوفر

تعداد صفحه: ۴۶۶ – مصور رنگی

تاریخ نشر: اسفند ۱۳۹۶

نوبت چاپ: اول

قطع کتاب: وزیری

وزن: ۸۰۰ گرم

شابک: ۳-۱۳۲-۴۷۴-۶۰۰-۹۷۸

 

برای دانلود بخش ابتدایی کتاب کلیک کنید

روش های جمع آوری حشرات و سایر بندپایان خشکی زی

 

 

 

برچسب ها: دانلود,رایگان,کتاب,روش,های,جمع,آوری,حشرات,و,سایر,بندپایان,خشکی,
[ سه شنبه 17 مهر 1397 ] [ 17:51 ] [ کاووسی فر ]
[ ]

خرید فرش دستباف از بازار فرش

راهنمای خرید فرش دستباف؛ ۷ نکته که قبل از انتخاب فرش باید بدانید!

فرش دستباف تنها کف‌پوشی است که بر اثر پا خوردن، نور و شست‌وشو زیبایی‌های آن مضاعف گردیده و هیچ‌گاه چشم‌نوازی خود را از دست نمی‌دهد که این یکی از ویژگی‌های فرش دستباف است. به‌خصوص اگر که فرش دستباف با استفاده از مواد رنگ‌زای طبیعی رنگ شده باشد. فرش دستباف هر چه بیشتر پا بخورد و هرچه بیشتر بماند، ارزش مالی و هنری‌اش بیشتر می‌شود.

در بافت فرش دستباف از  الیاف طبیعی استفاده شده است. به همین دلیل هم در تابستان سرد است و در زمستان گرم، اما فرش ماشینی به خاطر مواد پلاستیکی‌اش این ویژگی را ندارد. به یاد داشته باشید برخی الیاف مصنوعی برای کودکان حساسیت‌برانگیز و برای بیماری‌هایی مانند آسم هم مضر است. اما الیاف طبیعی در فرش دستباف حساسیتی ایجاد نمی‌کنند. فرش دستباف با توجه به استفاده از پشم، ابریشم و پنبه به‌عنوان مواد اولیه در قالی دستباف الکتریسیته‌ی ساکن تولید نمی‌کند. جذابیت دیگر فرش دستباف طرح‌ها و رنگ‌های متنوع و آرامش‌بخش آن هاست که با هر سبک و سلیقه ای متناسب است.

نسخه ازمايشى

چطور کیفیت فرش دستباف را تشخیص بدهیم؟

تا اینجا با انواع طرح مربوط به فرش دستباف آشنا شدید اما شاید بتوان گفت مهم‌ترین نکته در هنگام خرید فرش، تشخیص کیفیت آن است که در ادامه به توضیح راهکارهایی برای تشخیص کیفیت فرش دستباف و ایراداتی که ممکن است وجود داشته باشد می‌پردازیم.

بررسی فرش از لحاظ طرح و اندازه

برای خرید فرش باید به اندازه‌های آن توجه کرد. از چند سانتی‌متر اختلاف در ابعاد فرش در قسمت‌های بالا و پایین که اصولاً از مشخصات فرش دستباف است می‌توان چشم‌پوشی کرد؛ ولی بیشتر از این به‌خصوص در قالیچه‌های کوچک، عیب فرش به شمار می‌رود. با تا کردن فرش از وسط و روی هم قرار دادن این دو قسمت می‌توان تقارن طرح را نسبت به محورهایی که از مرکز فرش می‌گذرند، تشخیص داد. با متر و یا خط کش مدرج هم می‌توانید فاصله نقاط مختلف فرش را نسبت به هم بسنجید.

دقت کنید اگر اندازه فاصله لبه حاشیه بالایی قالی تا وسط ترنج، بیشتر یا کمتر از ۳ سانتی‌متر با اندازه فاصله آنجا تا لبه حاشیه پائینی تفاوت داشته باشد، از قیمت قالی کم می‌ شود.

به تقارن رنگ در اشکال بافته شده در فرش هم توجه کنید. علاوه بر این دقت کنید موتیف‌ها و اشکال طرح در متن فرش ناتمام گذارده نشده باشد. هر خط و شاخه‌ای، شکل و امتداد طبیعی خود را داشته باشد و ناگهان در میان طرح قطع و ناپدید نشده باشد.

  • بررسی فرش در نور طبیعی؛ توجه به رنگ و اطمینان از ثبوت رنگ‌های آن

فرش را باید از زوایای مختلف و در نور طبیعی بررسی کرد. رنگ فرش در جهت خواب آن تیره‌تر از رنگ آن در جهت عکس خواب فرش به نظر می‌رسد. در نتیجه خطوط طرح در جهت عکس خواب به شکل مشخص‌تری دیده می‌شود. فراموش نکنید رنگ فرش باید در تمام سطح آن یکنواخت باشد. به‌ویژه در فرش‌های کف ساده، دو رنگی و اختلالات رنگ دیده نشود. دقت کنید رنگ فرش به‌اندازه کافی غنی و کامل باشد و قسمت انتهایی پرز با رنگ سطح فرش اختلاف نداشته باشد چون این اختلاف رنگ نشان می‌دهد که فرش با رنگ‌های جوهری رنگ شده است.

نکته: با مالیدن تکه پارچه مرطوب بر روی قسمت‌های رنگ دار مشکوک می‌توانید از ثبوت رنگ‌های فرش اطمینان حاصل کنید.

پرز فرش باید بادوام، درخشان و انعطاف‌پذیر باشد فرش‌های با پرز نرم نسبت به فرش‌های با پرز ضخیم دوام کمتری دارند و همچنین تمایل بیشتری به جذب گرد و خاک داشته و مانند فرش‌های با پرز خشن هم تمیز نمی‌شوند.

بازارچه فرش

  • بررسی پشت فرش از لحاظ نحوه‌ی تراکم، کوبیدگی پودها و یکنواختی طرح

شاید مهم‌ترین عاملی که در انتخاب فرش باید مورد توجه قرار گیرد  بافت آن است. برای بررسی کیفیت بافت بهتر است پشت فرش را بررسی کنید. با مطالعه پشت نکته‌هایی مثل تعداد گره‌ها، نحوه تراکم و کوبیدگی پودها و همچنین یکنواختی طرح را بهتر می‌بینید.

برای مشاوره رایگان در مورد فرشهای دستباف کلیک کنید

 

 

 

 

خرید فرش دستباف ,فروش فرش دستباف ,مشاور برای خرید فرش دستباف , بازار فرش

 

برچسب ها: خرید,فرش,دستباف,,از,بازار,فرش,,خرید فرش دستباف ,فروش فرش دستباف ,مشاور برای خرید فرش دستباف , بازار فرش,
[ دوشنبه 21 آبان 1397 ] [ 9:14 ] [ کاووسی فر ]
[ ]
صفحه قبل 1 صفحه بعد